Wrange voimaa Fressi Sylinteri Pixel Productions
Fitnessius

Lauri Puuronen

Mechelininkatu 33 A 10

00100 HELSINKI

puh. 040 8586 506

RYHMÄLIIKUNNAT

Keskivartalon lihakset näyttelevät keskeistä roolia lähes jokaisessa liikuntasuoritteessa. Selän mahan ja kylkien lihakset ja niiden hyvä tasapaino edesauttaa erilaisten liikuntasuoritteiden hallintaa. Tässä osiossa olevat lajit kehittävät kukin omalla tavallaan juuri keskivartalon lihaksia. Toki näiden lajien yhteydessä kehittyvät myös muut lihakset, kunnosta puhumattakaan.

Combat

Tunti koostuu taistelulajeihin perustuvista yksinkertaisista liikesarjoista.

Keskivartalotreeni eli ”core” training

Treenivauhti on rauhallinen ja treenatessa keskitytään pääasiallisesti keskivartalon eri lihasten kunnossa pitämiseen. Tyypillisin tunti kuitenkin pitää myös sisällään hieman jalkojen ja käsien treenaamista, sillä myös näiden treenaaminen on jokaiselle erittäin tärkeätä. Tunnin kulkua rytmittää rauhallinen musiikki.

Flexi-Bar

Tunnilla käytetään erityistä flexi-baria, jonka tarkoituksena on auttaa kehon syvien lihasten harjoittamista. Flexi-Bar tunnin pitäminen edellyttää, että tilaajalla on kyseinen laite omasta takaa.

Pumppi-treeni

Tässä liikuntamuodossa käytetään levytankoja ja irtopainoja. Tunnin aikana käydään kehon suurimmat lihakset läpi räväkän musiikin tahdissa. Yleisimmin tämän tunti koostuu alkulämmittelyn jälkeen, kuudesta erillisestä, noin viiden minuutin jaksosta ja venyttelystä. Tunnilla ei ole mitään varsinaisia askelsarjoja.